Tevékenységünk megkezdése

Örömmel jelentjük jelenlegi és leendő ügyfeleink, partnereink, és az érdeklődők felé, hogy cégünk, a STEMO Marketing Kft. a mai napon megkezdte működését.

Célunk, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleink számára olyan hatékony és innovatív marketing megoldásokat mutassunk, melyek alkalmazásával elnavigálhatjuk Őket az üzleti sikerek világába.

Tevékenységünk során szem előtt kívánjuk tartani a környezettudatosságot is. Alternatív megoldásokat kívánunk nyújtani a környezettudatos termékek és szolgáltatások előállítóinak, értékesítőinek és felhasználóinak. Célunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk a környezettudatosság és a zöldmarketing ismertségének növeléséhez, annak elterjedéséhez.

Céljaink elérése érdekében megkezdtük weboldalunk kialakítását, ahol hamarosan szolgáltatásaink teljes tárházával találkozhatnak az érdeklődők. Addig is, míg weboldalunk elkészül, az érdeklődők türelmét kérjük.

Budapest, 2011. február 15.

Móni István
ügyvezető

Szólj hozzá!

Ne menjen még!

Érdeklődik a KKV marketing iránt? Szívesen olvasna róla rendszeresen? Ne maradjon le blogunk egyetlen bejegyzéséről se, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Most ajándék 6 hetes "gyorstalpalóval"!

Blogbejegyzésünkről értesítő hírlevelünk mellett, most lehetősége van feliratkozni ingyenes, hathetes levélfolyamunkra is.